Een slim deurslot voor iedere deur.

Nooit meer zoeken naar uw huissleutel

Maak kennis met onze slimme deursloten. Onze deursloten passen op iedere deur. Open uw deur eenvoudig met uw smartphone, smartwatch of handsfree. Met een van onze slimme deursloten krijg je terug volledige controle over jouw deuren. Bepaal gemakkelijk en veilig wie er wanneer toegang heeft tot jouw huis.

Nuki slim deurslot smart eco services
Smart eco services installeert slimme sloten van Yale en Nuki.
De werking uitgelegd

Hoe werkt een slim deurslot of smartlock?

Een slim deurslot of smart lock  is een elektrisch deurslot, die je eenvoudig via de app op jouw smartphone of smartwatch kunt bedienen. Door de bediening via een app op jouw smartphone of smartwatch kan je de deur ontgrendelen.

De mogelijkheden die jij hebt via jouw smartphone, geef je indien jij dit wenst eenvoudig en veilig door aan familie of vrienden. Jij bent degene die ze hiervoor kan uitnodigen maar ook de toegang weer kan ontzeggen. Jij houdt zelf het overzicht wie wanneer toegang heeft.

Een slim deurslot is verbonden via wifi zodat jij de deur kan openen ook als je niet thuis bent. En je kan toegang instellen op bepaalde dagen en uren via de app voor uw huishoudhulp, babysit of voor de huurders van uw vakantiewoning.

Voor wie zijn er slimme deursloten?

Particulier

Nooit meer zoeken naar uw sleutels dankzij onze slimme deursloten. Wij installeren de deursloten van Nuki en Yale Entr. Onze slimme deursloten zijn te openen via smartphone, smartwatch, codeklavier en vingerafdruk lezer. Combineer een slim deurslot met een slimme deurbel en zie wie je binnenlaat

Thuiszorg

Slecht te been of hulp behoevend? Met een slim deurslot open je de deur vanuit uw bed of zetel met een druk op de knop. Indien gewenst kan de thuisverpleging binnen op aangeduide tijdstippen en dagen. Familie en buren kunnen tijdelijk of permanente toegang krijgen.

Vastgoed

Slimme deursloten bieden gemakkelijk en eenvoudig toegang voor onderhoud of schoonmaak van uw vastgoed zonder dat de beheerder aanwezig hoeft te zijn. Laat onderhoud diensten binnen in uw pand op de dagen en uren die u eenvoudig instelt. Bovendien krijg je een melding wanneer de deur wordt geopend

Vakantieverhuur

Het vliegtuig van je gasten is vertraagd, jij bent als zij aankomen echter niet meer ter plaatse. Wat nu? Een slim deurslot biedt jou als verhuurder de flexibiliteit die je nodig hebt. Zo bepaal jij of je jouw gasten persoonlijk ontvangt of het slim deurslot gebruikt om de deur automatisch te ontgrendelen.

Een professionele installatie van uw slim deurslot

Kies voor een slim deurslot inclusief installatie

image

Installatie Nuki deurslot

Wij installeren uw Nuki deurslot en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten in Oost- & West-Vlaanderen zijn inbegrepen.

€79 alles inbegrepen

image

Nuki Deurslot + installatie

Wij leveren en installeren uw Nuki deurslot en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten in Oost- & West-Vlaanderen zijn inbegrepen.

 

€355 alles inbegrepen

image

PRO Nuki Deurslot + installatie

Voor vastgoed beheerders en vakantie verhuur kantoren. Wij leveren en installeren uw Nuki deursloten en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.

PRO service van 5 deursloten

Vraag uw demo aan

€320/slot alles inbegrepen

image

Installatie Yale ENTR deurslot

Wij installeren uw Yale Entr deurslot en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten in Oost- & West-Vlaanderen zijn inbegrepen.

Voor de Yale Entr heeft u een nieuw cilinderslot nodig. Zorg ervoor dat u een cilinderslot heeft met de juiste afmeting.

€99 alles inbegrepen

image

Yale ENTR + Installatie

Wij leveren installeren uw Yale Entr deurslot en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten in Oost- & West-Vlaanderen zijn inbegrepen.

Voor de Yale Entr heeft u een nieuw cilinderslot nodig. Geef ons de afmeting door bij bestelling.

Vanaf €379 alles inbegrepen

image

PRO Yale ENTR + Installatie

Wij leveren installeren uw Yale Entr deurslot en toebehoren op een professionele manier. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.

Voor de Yale Entr heeft u een nieuw cilinderslot nodig. Geef ons de afmeting door bij bestelling.

PRO Service vanaf 5 deursloten

vraag uw demo aan

Vanaf €350/slot