Wifi voor particulier & KMO

Overal in en rond jouw huis
een
perfecte wifi verbinding

Wij zijn van oorsprong echte ICT techneuten.
Binnen ons bedrijf weken wij met een aantal mensen. Elk gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied, Zoals Nest Pro’s, Netwerkbeheerders, WiFi specialisten, domotica integrator’s en computer specialisten.

Een stabiel en betrouwbaar netwerk

Ook in jouw huis of bedrijf betaalbare professionele wifi?

Wij leveren en installeren professionele wifi oplossingen op maat voor particulieren en KMO en Horeca. Wij zorgen voor een betrouwbaar, snel en veilig wifi netwerk die beheerbaar is via de Cloud en kan meegroeien met uw succes. Na de ingebruikname verzorgen wij het beheer van het netwerk 24/7. Zo kunnen wij onze klanten een veilig en performant wifi netwerk aanbieden.

Professionele Wifi in uw woning of bedrijf? Contacteer ons voor een voorstel op maat.
Heb je ook probleem met uw WiFi verbinding?

85% van de Belgen ervaren thuis regelmatig problemen met hun WiFi netwerk.

Met onze particuliere wifi pakketten voorzien wij elke woning van een goede WiFI dekking. U kan kiezen voor een pakket inclusief installatie vanaf 1 WiFI antenne.

Onze voordelen
Jarenlange ervaring
Snelle installatie
Cloud Access Points
24/7 ondersteuning
Beheer en updates

Je hebt al een WiFi pakket vanaf €259

Onze ICT-specialisten installeren en configureren uw professioneel WiFi netwerk. Een basis pakket met 1 WiFi antenne inclusief installatie heb je al vanaf €259

Betrouwbare WiFi nodig voor uw bedrijf

Onze professionele WiFi in uw bedrijf?

Wens je professionele wifi in uw bedrijf of horeca zaak? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Onze IT en WiFi specialisten installeren enterprise netwerk en wifi oplossingen in de meest uiteenlopende gebouwen. Onze specialisten hebben ervaring met netwerk en WiFi in oa: kantoren, magazijnen, ziekenhuizen, hotel’s, restaurant’s, B&B’s, AirB&B’s, Evenementen locatie’s, voetbalstadions, rusthuizen en studentenkoten. Wij werken uitsluiten met de beste hardware zoals Aruba, HP Enterprise, Cisco, Ruckus, Zebra en Ubiquiti. Zo kunnen wij u een performante en snelle WiFi installatie garanderen.